KAMPANJA ‘HEROJI SU MEĐU NAMA’ ZA DJECU KOJA SE BORE PROTIV RAKA

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' pokrenulo je, s najhumanijim ciljevima, kampanju pod sloganom 'Heroji su među nama' da bi ukazali na to da djeca oboljela od raka i dalje vode borbu sa tom bolešću, koja je otežana pandemijom, te da im je podrška upravo sada najpotrebnija.

U narednom periodu pružit će podršku za psihološke, socijalne i zdravstvene potrebe djece oboljele od raka i njihove roditelje.

  • Djeca oboljela od raka nisu sama uz dobre ljude Bosne i Hercegovine, dobre komšije, najhumanije sugrađane. Pomozite jednom heroju da lakše pobijedi zlo koje je okupiralo njegov svijet. Pomozite djeci oboljeloj od raka pozivom na humanitarni broj 17010. Pozivom donirate 2 KM, broj je važeći za korisnike mreža BH Telecom, HT Eronet, mTel i Telemach – navode u saopćenju za javnost.

Udruženje ‘Srce za djecu oboljelu od raka’ pomaže djeci oboljeloj od raka da što lakše prođu kroz proces liječenja, ali i poslije. Stali su uz njih i tokom pandemije virusa korona, prenosi Fena.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ANEL JE UŠAO U STAN, PUCAO JOJ U GLAVU: POTVRĐENA OPTUŽNICA...

0
Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva KS protiv Anela Bećirovića zbog krivičnih djela ubistvo, nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja.