OVO JE VIŠE OD TESTA: TEŠKO JE GLEDATI KAKO POKUŠAVA UNIŠTITI IZDRŽLJIVOG TERENCA

Neke testove je zaista teško gledati.

Ako ste mislili da se vozači službenih vozila ponašaju nemarno, pa i okrutno, prema automobilima, to nije ništa prema onome što je doživjela ova Toyota.

Iako slovi za jedno od najpouzdanijih i najizdržljivijih vozila na svijetu, i Hilux mora jednom kapitulirati. 

Clarkson je to spoznao na teži način, a istim putem je krenuo i WhistlinDiesel. Na testu je peta generacija modela, a prva na redu su vrata. Na nekim autima je dovoljno jednom zalupiti vratima da dođe do problema, dok će kod Hiluxa to trajati duže, bar kad su stražnja bočna u pitanju. 

Istu torturu je morao pretrpjeti i poklopac tovarnog prostora, a onda je Hilux ušao u novu dimenziju. Terenska vožnja je jedno, a ovo drugo. I sad svemu dodajte betonskim blokovima preopterećen tovarni prostor te nimalo prilagođenu brzinu, prenosi Index.

Ako ste ikada sumnjali u pouzdanost Hiluxa, nakon ovog videa vidjet ćete zašto je omiljen širom svijeta, posebno kao radno vozilo. 

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

FATAH I HAMAS DOGOVORILI OBNOVU ZAJEDNIČKIH KOMISIJA

0
Palestinski pokreti otpora Fatah i Hamas dogovorili su se da zauzmu zajednički stav protiv izraelskih napada na Pojas Gaze i da ponovo aktiviraju zajedničke komisije.