NOVA DRAMA U KRALJEVSKOJ PORODICI: KATE ODGOVORILA NA PROVOKACIJE

Princeza od Walesa Kate Middleton, pojavila se u moćnom crvenom izdanju, a njezin potez je samo naglasio već postojeći problem sa Meghan Markle i princom Harry.

Princeza od Walesa nedavno je pokrenula novi humanitarnu inicijativu pod nazivom “Shaping Us”. Događaj se odvijao u samom srcu Londona, gdje je Kate, u pratnji supruga, zasjenila sve prisutne.

Interesantno je što se njeno pojavljivanje dogodilo za vrijeme kada je zaklada Archwell Foundation (AWF) vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavila svoj prvi izvještaj o utjecaju, gdje je navedeno da od 18,4 miliona dolara koje je prikupila Zaklada, donirano samo 4,2 miliona.

Iako se rad od Sussexovih ne može poreći obzirom da je njihov doprinos zajednici zanačajan, ne može se porediti sa Kateinom lansiranju u Londonu.

Mnogi karakterišu ovu situaciju kao jasan strateški izbor od strane Sussexovih, ali njihov humanitarni rad ostaje u sjeni ako uzmemo u obzir konstantne i energične ‘udarce’ na njihovu porodicu.

Iako je AWF pomogao ljudima širom svijeta, zbog ponovljenih napada Harryja i Meghan na kraljevsku porodicu i palaču njihova imena više nisu sinonim za dobročinstvo, nego jednu posebnu vrstu porodićne svađe.

Jedan pisac Washington Posta izračunao je da su Sussexovi dali i odradili otprilike 40 sati intervjua i medijskih angažmana otkako su stigli u SAD, krajem 2020.godine.

Za vojvodu i vojvotkinju u 2023. godini, njihov brend se ne temelji više kao humanitarnim vođama, već na beskrajnoj svađi koju imaju protiv kuće Windsor.

Pored toga, još jedna velika razlika u odnosu na Williama i Kate jeste činjenica da se mogu pohvaliti svojim glavnim projektima, dok je najveći projekat Harryja i Meghan šestosatni dokumentarac gdje su samo nastavili porodičnu svađu.

Hoće li ikada Harry i Meghan početi igrati na istom filantropskom polju kao sada Walesovi, ostaje da se vidi, prenosi Story.hr.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KAO NA FILMOVIMA: UDARIO DVA AUTOMOBILA I PREVRNUO SE

0
Vozač "mercedesa" M.P. (53) osumnjičen je za tešku saobraćajnu nesreću koja se u nedjelju kasno uvečer dogodila u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu (Srbija).