BIVŠI DEČKO BRITANSKE PRINCEZE PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI: SVE TO GA JE NA KRAJU KOŠTALO

Paolo Liuzzo, bivši partner britanske princeze Beatrice, u 43. godini života pronađen je mrtav od, kako se sumnja, posljedica predoziranja u hotelskoj sobi u Miamiju, piše The Sun.

Kćerka princa Andrewa bila je u vezi s Paolom 2005. godine, kada je ona imala 17, a on 24 godine, a razišli su se godinu nakon.

-Istraga pokazuje da je riječ o smrti uzrokovanoj predoziranjem, no još je otvorena. Uviđaj je u toku”, rekao je policajac Michael Vega iz policijske uprave Miamija.

Britanski tabloid tvrdi da je princeza shrvana ovom viješću, no još uvijek se nije oglasila povodom situacije.

Njegovo ponašanje, još od veze s princezom, bilo je dosta problematično, čega su bili svjesni i princ Andrew i Sarah Ferguson – roditelji princeze Beatrice, koji su od početka poticali njihov odnos.

Liuzzo je imao problema s kockanjem i drogom, a navodno je nagomilao i brojne dugove.

-Paolo privatno nije bio dobro. U početku je koristio razne lijekove, a to ga je kasnije dovelo do kokaina i težih droga. Živio je jako brzim načinom života i bojali smo se da će ga to na kraju koštati”, rekao je njegov prijatelj za The Sun.

Zbog posjedovanja kokaina i brojnih drugih prijestupa kao što je neplaćanje računa u restoranima i smještajima gdje je boravio, australska policija optužila ga je za prevaru, protuzakonitu upotrebu motornog vozila, posjedovanje dva grama kokaina i prebrzu vožnju, zbog koje se 2009. godine s unajmljenim crnim Audijem od 90 hiljada dolara zabio u semafor.

Davne 2002. godine, prije nego što je stupio u odnos s Beatrice, Liuzza se teretilo za ubistvo kolege studenta na College of the Holy Cross. Jonathan R. Duchatellier (19) preminuo je od posljedica tučnjave koja se dogodila u maju 2002., a u kojoj je učestvovao Liuzzo. Optužba je kasnije smanjena na napad, i Liuzzo je odslužio kaznu bez zatvora.

-Svi mi imamo svoje putovanje kroz život i moramo naučiti neke stvari na svoj način, ali Beatrice je razumna djevojka, uskoro će napuniti 18 godina te ima mnogo prijatelja, uključujući Paola”, rekla je njezina majka u razdoblju kad je njihova veza bila još u samim začecima.

Kasnije je priznao i da je varao Beatrice tokom njihove veze, a osramotio je cijelu kraljevsku porodicu u trenutku kada je priznao da je pušio marihuanu u vrijeme kada je bio u društvu svoje bivše djevojke i njezine majke i sestre, tokom odmora na Jamajci.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE