BRUTALNI STIHOVI: NA INTERNET PROCURILA ADELEINA NEOBJAVLJENA LJUBAVNA PJESMA

Na internet je procurila neobjavljena pjesma 34-godišnje britanske pjevačice Adele.

Pjesma naziva But I Want To nije trebala biti puštena u javnost, ali neko ju je objavio i sada su se svi strani mediji raspisali o stihovima.

U pjesmi Adele pjeva o bivšem partneru, a vjeruje se da je nastala za vrijeme snimanja njenog četvrtog albuma 30 ili u 2015. godini, kada je izdala 25, piše Daily Mail.

  • Nisam željela biti s tobom, samo mi je bilo dosadno, a ti si bio prvi kojeg sam ugledala. Mrzim što te volim, najgore je što to nikada nisam htjela. Ubija me što ne mogu biti u tvojoj blizini, ali želim – samo je dio pjesme koja je procurila na internet.

Nije poznato kome je Adele posvetila te stihove i jesu li uopće nekome posvećeni iako su neke od njenih prethodnih pjesama bile povezane s njenim životom.

Podsjetimo, Adele se 2019. godine rastala od supruga Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela. Bivši par objavio je da se rastaje u aprilu 2019., a pjevačica je podnijela zahtjev na sudu pet mjeseci kasnije. Detalje propalog braka i odnosa sa sinom opisala je u novom albumu 30.

Video pogledajte i OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE