FK SARAJEVO OGROMAN NOVAC IZDVAJA NA KAZNE, KLUB POSLAO MOLBU NAVIJAČIMA

FK Sarajevo je na društvenim mrežama objavilo iznos za plaćanje kazni od N/FS BiH u posljednjih 12 mjeseci.

Radi se o svoti od 163 hiljade KM, što je izuzetna cifra, znajući prosječne godišnje budžete kolubova u Bosni i Hercegovini.

Čak i za FK Sarajevo, finansijski najmoćniji klub u Bosni i Hercegovini, ovaj iznos je previše, te je klub odlučio obratiti se navijačima.

  • Molimo vas, naše vjerne navijače, da razmislite o uticaju svojih postupaka. Budimo u solidarnosti, ne samo zbog ljubavi prema igri, već i zbog poštivanju njenih pravila i tradicije. Navijajte glasno, skandirajte ponosno, ali uvijek s poštovanjem i dostojanstvom. Neka nas ne prepoznaju samo po našoj strasti, već i po našem sportskom duhu – rečeno je između ostalog.
  • Prazne tribine služe kao snažan podsjetnik šta bi se moglo dogoditi ako ne poslušamo ovaj poziv. Ne želimo da se utakmice igraju u tišini, bez energije i strasti koju samo vi, naši navijači, možete pružiti – bila je poruka Bordo kluba.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARADNJI SA EUROPOLOM I BKA, FEDERALNA UPRAVA POLICIJE UČESTVOVALA U...

0
Federalna uprava policije je učestvovala u međunarodnoj policijskoj akciji “Pandora” koja je započela 18.04.2024. godine.