GOCA TRŽAN VODI TEŠKU BORBU, A NJENE RIJEČI ĆE ODJEKNUTI

Goca Tržan (45) otkriva da treći put ide na vještačku oplodnju, i to odmah poslije Nove godine.

Jedna od najpopularnijih pjevačica posljednjih šest godina pokušava da ostane u drugom stanju, ali bez uspjeha.

Goca govori o svojoj teškoj borbi za potomstvo sa drugim suprugom Rašom Novakovićem.

  • Treći put idem na oplodnju vještačku. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Vidjet ćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspije – rekla je Tržanova.

Pjevačica priča da ne može da ostane trudna prirodnim putem, pa je do sada dvaput išla na vantjelesnu oplodnju. Ne gubi nadu i poručuje da neće odustati sve dok ne dobije i drugo dijete.

  • Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, srediti hormone i druge stvari koje ne funkcionišu – savjetuje Goca.

Ona podsjeća na to da nije uvijek u ženama problem, već i da muškarci treba da se podvrgnu raznim ispitivanjima.

Kurir
  • Mislim da muškarci de treba redovno da se kontrolišu. Ima onih koji svoje žene tjeraju na preglede, a poslije se ispostavi da su one zapravo zdrave i da nije u njima problem. Drage moje dame, ne pokušavajte da ugodite svojim partnerima tako što krivicu svaljujete na sebe. Ako ne možete da zatrudnite – ne znači da je problem u vama, već upravo u vašem suprugu, momku. Svakako treba zajedno da odete kod ljekara – kaže Tržanova.

Goca se na kraju razgovora, kao i obično, našalila na svoj račun.

  • Što se mene tiče, ne brinem se, do šezdesete itekako imam vremena da dobijem dijete. Samo lagano – rekla je pjevačica kroz osmijeh.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE