HARALA SCENOM DEVEDESETIH I BILA SAN SVIH MOMAKA: NAKON NESREĆE NESTALA I SVE PROMIJENILA, EVO KAKO IZGLEDA

Hrvatsku pjevačicu koja je harala muzičkom scenom devedesetih Mineu, godinama nismo imali prilike da vidimo.

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najslušanijih pop pjevačica u regionu, a 2000. godine objavila je album na kojem se nalazi pjesma “Rano“.

Omot na kojem je u izazovnom izdanju, izazvao je veliku pažnju, ali i kritike javnosti.

Minea je u jednom trenutku zapostavila muziku i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživjela 2010. godine kada se vraćala sa nastupa u Sloveniji.

  • Doživjela sam saobraćajku kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbjeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživjele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama-ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posljedice bile daleko teže.

Pjevačici su trebale dvije godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Pomogli su joj i lijekovi i psihoterapija, međutim zbog lijekova se ugojila 15 kilograma.

Što se tiče ljubavi, bila je u vezi od 2012. godine do 2019. godine sa bivšim fudbalerom Slađanom Ašaninom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE