HAYAT – NAJPOZNATIJI BH BREND I U MOSTARU: KOGA SMO DANAS OBRADOVALI?

Hayat TV 24. februara slavi 30. rođendan.

Puno je čestitki koje stižu sa svih strana. Posebno su nam drage one koje upućujete vi, dragi gledatelji.

Kroz sve ove godine stvarali smo i radili zajedno. Mi smo bili tu za vas. I danas smo…

A, danas je naša reporterska ekipa i u Mostaru. Novinar Emerin Ahmetašević i snimatelj Aleksandro Zubčević, pozdravljaju vas iz prelijepog Mostara.

I u srcu Hercegovine oni su danas poklon paketima naših klijenata obradovali nama drage ljude, one koji Hayat vole srce, i žive njegovim životom… Hayatovim, živoptom najpoznatijeg bh. brenda.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HRVATI UZ GRANICU SE VRAĆAJU KUPOVINAMA U BIH, OGROMNI IZNOSI POVRATA...

0
Potvrđeno je da Hrvati ponovno kupuju u BiH, što potvrđuju podaci koji pokazuju da su stranci koji su ovdje obavili kupovinu za prva tri mjeseca ove godine dobili povrat od 2,8 miliona KM PDV-a, dok je za cijelu prethodnu godinu odobren povrat od 11,7 milona KM.