IRINA SHAYK TRAŽI NOVOG DEČKA: IMA TRI NEVJEROVATNA USLOVA

Nakon što je propala veza slavne manekenke Irine Shayk i NFL igrača Toma Bradyja, ona sada traži novog muškarca.

  • U ‘šopingu’ je za muškarcem, ali grupa ljudi s kojom izlazi je mala. Treba joj poznata osoba koja dobro izgleda i ima novca – kazao je izvor za Page Six.

Ruski model potragu za idealnim muškarcem provodi u Europi i SAD-u.

Shayk i njen bivši Brady (46) prvi put su viđeni zajedno u augustu nakon što se se upoznali na vjenčanju u Italiji u junu. Zadnji put su viđeni zajedno sredinom januara u New Yorku.

Shayk je prije njega bila u dugoj vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim ima četverogodišnju kćer.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PREDSJEDNIK VELEŽA: UNIŠTEN TEREN STADIONA ‘ROĐENI’, IZ DRONA POSUTA KISELINA!

0
Iz FK Velež saopćeno je da je teren stadiona 'Rođeni' oštećen kiselinom koja je najvjerovatnije prosuta iz drona.