KATE MIDDLETON U SREDIŠTU SKANDALA: ČAK ČETIRI AGENCIJE U PANICI POVUKLE SPORNU FOTOGRAFIJU!

Četiri foto agencije povukle su fotografiju princeze od Walesa, Kate Middleton, jer se sumnja da je fotošopirana. Fotografija koju je snimio princ William, a objavila Kensingtonska palača za britanski Majčin dan, prikazuje Kate s njihovo troje djece.

Ali Associated Press prvi je povukao fotografiju jer “nije zadovoljila” standarde foto agencije, koja je primijetila ‘nedosljednost u položaju lijeve ruke princeze Charlotte‘.

Kensingtonska palača odbila je komentirati ovu fotografiju, koja je ujedno i prva službena fotografija princeze nakon operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta prije dva mjeseca. Od tada se držala podalje od očiju javnosti.

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama princa i princeze od Walesa s porukom od Catherine u kojoj je pisalo: “Hvala vam na lijepim željama i kontinuiranoj podršci u posljednja dva mjeseca. Želim svima sretan Majčin dan.”

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ERDOGAN: ZAPREPAŠTENI PRATIMO LICEMJERNU POLITIKU ZAPADNIH LIDERA NASPRAM MASAKRA U GAZI

0
Sramotno je i skandalozno za zapadne demokracije da krajnje desničarski pokreti u nekim europskim zemljama dobivaju podršku države, rekao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.