MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA KAKO BI IZGLEDALA SA SILIKONIMA I BOTOKSOM: OVAKVU TRANSFORMACIJU NI ONA NIJE OČEKIVALA

Marija Šerifović veoma je aktivna na društvenim mrežama, pretežno na Instagramu, ali nikad ne koristi filtere prilikom slikanja, kao što to rade mnoge javne ličnosti.

Ipak, sada nije mogla da odoli novom filteru na Instagramu koji je postao hit na ovoj mreži.

Naime, on pokazuje biste izgledali da imate previše silikona u usnama, jagodicama i botoks na licu.

Pjevačica je na Instagram story objavila video sa spomenutim filterom i na taj način iznenadila, ali i slatko nasmijala svoje pratioce.

Također, i glumac Miloš Biković našalio se sa ovim filterom, te je pokazao kak bi on izgledao.

On je tom prilikom objašnjavao da je najbitnija unutrašnja ljepota, dok je ono spolja prolazno, a snimio se sa filter koji prikazuje lice, bukvalno nakon nekoliko odlazaka kod plastičnog hirurga.

  • U životu je najvažnija unutrašnja ljepota, najvažnije je da čovjek radi na sebi, na svojoj duši, da mu uvijek to bude glavni cilj. To što je spolja, to dođe i prođe. Mladost dođe i prođe, to nije važno, važno je koncentrisati se na ono što je unutra – rekao je Biković.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DEVASTIRANA NEKROPOLA STEĆAKA KORITA KOD BREZE

0
Emir Medanhodžić, Predsjednik Fondacije "Čuvari baštine – Bassania" na društvenim mrežama podijelio je informaciju da je devastirana nekropola stećaka Korita kod Breze.