MERLIN ‘OPRAVDAO’ OČEKIVANJA SLOVENSKE PUBLIKE

Dino Merlin turneju 'Mi' nastavlja u Sloveniji.

Na prvom od dva koncerta u Areni Stožice još jednom je pokazao zašto osvaja publiku svih generacija.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere, publika je uživo imala priliku čuti i neke od posljednjih hit singlova ‘Jedan dan, jedna noć’, ‘Krive karte’, kao i live premijeru najnovije pjesme ‘Skoro će zima’, a posebno oduševljenje kod publike izazvala je pojava Senidah s kojom je izveo ‘Dođi’ kao i Ivane Banfić s kojom je u duetu izveo kultni duet ‘Godinama’.

Drugi koncert održat će večeras.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SUD BIH ODBIO ŽALBE TUŽILAŠTVA U PREDMETU ‘BLACK TIE 2’

0
Vanpretresno vijeće Suda BiH odbilo je žalbu Tužilaštva BiH na rješenje Suda da se osumnjičenima u predmetu „Black Tie 2“ umjesto pritvora odrede mjere zabrane.