OVA ZGRADA JE NOĆNA MORA ZA MOLERE: KADA JE POGLEDATE, JASNO ĆE BITI ZAŠTO

U strogom centru Vranja nalazi se zgrada koja je prava noćna mora za molere jer rijetko bi se koji odlučio da tu dođe da radi fasadu.

Najvažnije je da se stanarima sviđa i da vole što žive baš u njoj.

Riječ je zgradi koja sada stara već više od 60 godina, a koja je u trenutku stvaranja ideje o ovoj fasadi bila dama od pedesetak.

Tada je investitor odlučio da joj daruje posebnu fasadu koju teško da ima ijedna zgrada na svijetu.

Prije desetak godina lokalna televizija napravila je i prilog u kojem je jedan od stanara rekao da je oduševljen, a ona u šali upitala da li su uz zgradu dobili i adekvatnu garderobu, u stilu zgrade.

Vranje ima još neobičnih stambenih zgrada, jedna od njih je Lepa Brena, a drugu zovu Papagajka.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE