OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI U PREVRTANJU TERENCA KOD UŽICA: NAJMLAĐI IMAO SAMO 19 GODINA

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5:30 na magistralnom putu Užice - Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).

Terencem marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio kao vozač kamiona u Sloveniji i koji se proteklih dana nalazio na odmoru.

Vozilo se kretalo iz pravca Užica. Najvjerovatnije je usljed velike brzine, prešlo preko tri kolovozne trake i udarilo u betonske odbojnike koji su se od siline udarca prevrnuli.

Terenac je zatim nastavio da se kreće preko ivičnjaka, uz samu stijenu pored puta, a zatim je nago skrenuo i preko desne kolovozne trake udario u bankinu i tu se prevrnuo, piše Blic.

Trojica momaka stradali su na licu mjesta, dok je četvrti podlegao povredama u užičkoj bolnici.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GLAVNI IMAM MIZ GACKO: SVJEDOCI SMO DIZANJA TENZIJA! O NAPADU SE...

0
Sadet efendija Bilalić, glavni imam MIZ Gacko najoštrije je osudio napad na kuću bošnjačkih povratnica u naselju Gračanica u Gacku.