PJEVAČICA SE POVUKLA U JEKU POPULARNOSTI: SAZNALA DA IMA NEIZLJEČIVU BOLEST

Pjevačica Ksenija Mijatović u jeku svoje popularnosti odlučila je da se povuče iz javnog života i promijeni profesiju, te je u 38 godini upisala fakultet.

Ksenija se susrela sa neizlječivom bolešću zbog čega je odlučila da kroz svoje iskustvo pomaže drugima, pa se danas bavi lajf koučingom.

  • Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lijek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Željeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su vidjeli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvijiezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposlijetku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima – rekla je Ksenija.

Ksenija Mijatović danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

(Blic)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE