PSG SE VEĆ OKREĆE NAREDNOM LJETU: SPREMAN JE PAKLENI PLAN!

Nova pojačanja na vidiku.

Vlasnici PSG-a su, blago rečeno, izdominirali ovog ljeta sa pojačanjima koje su doveli u svoje redove.

Kompletan fudbalski svijet i dalje je uzdrman Messijevim prelaskom iz Barcelone u PSG, a Argentinac nije jedini superstar koji je pojačao redove Parižana u ovom prelaznom roku.

Neposredno prije njega na Park Prinčeva stigli su Segio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum i Achraf Hakimi. 

Sva ova spektakularna pojačanja nisu impresionirala bogatog šeifa Nassera Al Khelaifija koji je spreman i narednog ljeta da odriješi kesu.

Prema nekim informacijama šeik je opasno zagrizao za Paula Pogbu kojem ugovor sa Manchester Unitedom ističe na kraju sezone.

Parižani već neko vrijeme motre situaciju oko francuskog reprezentativca, a spremni su da ga privole sa platom od  510.000 funti na sedmičnom nivou!

Pogba je rođen u okolini Pariza, a prije Crvenih đavola nastupao je za Juventus, Le Havre, US Torcy i Roissy-en-Brie u kojem je napravio prve fudbalske korake, piše SportSport.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE