SUPRUGA DŽENANA LONČAREVIĆA NAPUŠTA PORODIČNI DOM: EVO GDJE SE SELI

Supruga Dženana Lončarevića, Samira Lončarević navodno je odlučila da se privremeno iseli iz doma u kom živi sa sinovima i svekrvom.

Naime, kako priča izvor blizak Samiri za domaće medije, ona je odlučila da se skloni iz porodičnog doma u Prijepolju na neko vrijeme.

  • Samiri je već počelo jako da smeta to što joj mediji kampuju ispred kuće u Prijepolju. Mislila je da će se situacija smiriti poslije dva-tri dana, ali nju i dalje svi čekaju i prate na potezu od kuće do posla, iako nema više šta da kaže na temu razvoda od Dženana. Koliko sam čuo, boravit će u kući svoje porodice dok se strasti malo ne stišaju. 

Njoj je jako neprijatno i zbog komšija, koje iako su na njenoj strani, stalno gledaju šta radi i samo pričaju o njenom razvodu od Dženana. Uzela je samo neophodne stvari, tako da će iz svoje kuće ići na posao u sud. Nimalo prijatna situacija – tvrdi sagovornik za domaće medije.

  • Samira je gledala Dženanovu majku kao svoje oči. Neke kćerke tako ne gledaju svoje majke, a ne snahe svekrve. Žena je ionako bolesna, sramota je što im je sve to priredio. Cijeli komšiluk je na Samirinoj strani. Mislim da on od blama ovdje više neće dolaziti, jer će ga svi gledati poprijeko. Djeca su im divna i vaspitana, tu idu u školu. 

Za njih imamo samo lijepe riječi. On nije došao kod svoje porodice za Bajram, a nekad je redovno dolazio kući za praznik. Ta njegova švalerka mu je isprala mozak, zbog nje je i na Allaha jedinog zaboravio – rekao je jedan komšija.

Potvrda komšija

Podsjetimo, Samira je u svojoj ispovijesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dijete, a to su potvrdile i Dženanove komšije.

  • Živim u Dženanovoj zgradi posljednjih pet godina i za to vrijeme on živi ovdje sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dijete – rekla nam je jedna stanarka zgrade.

(Blic)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE