SVAKO JUTRO VOZI BICIKL: EVO ŠTA SU KOMŠIJE REKLE O DINI MERLINU

Čuveni pjevač Dino Merlin, živi u jednom od najstarijih naselja u Sarajevu – Alifakovac.

Iako može prstom da bira i gdje će živjeti i kakvu će vilu imati, Dino Merlin i dalje ne mijenja svoju staru adresu.

Naime, čuveni pjevač živi u kući za koju bi malo ko rekao da je u vlasništvu zvijezde njegovog kalibra. Ušuškana među desetinama drugih domova, u šiblju, Merlinova kuća nije ni pretjerano velika, niti pretjerano luksuzna.

Novinari iz regiona posjetili su Merlinov rodni kraj nedavno i saznali da pjevač svako jutro biciklom ide do svog omiljenog lokala u Sarajevu i sa prijateljima ispija jutarnju kafu, a zatim obilazi lokal koji posjeduje na Baščaršiji.

Dino Merlin u svom vlasništvu ima više nekretnina, kao i onu luksuznu vilu na Ilidži. Ipak on živi u svojoj porodičnoj kući.

Komšije kažu da je odličan i ljubazan komšija kao i njegova supruga kojoj često posvećuje svoju muziku, piše Blic.

Podsjetimo, Dino je 2018. godine doživio neprijatnost, kada su mu dvojica migranata provalila u kuću.

Migranti su u Merlinovu kuću provalili preko prozora, ne obazirući se na videonadzor postavljen na objektu. Čim su ušli, oglasio se alarm, pa dvojica lopova ipak nisu uspjeli ništa da ukradu.

(Blic)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PREMIJERA EMELINOVE PJESME: ‘DANAS ŽENIMO JARANA’ JE DRUGAČIJA OD OSTALIH SVADBENIH...

0
Nakon što je prije šest mjesec predstavio fantastičnu pjesmu 'Ne plači majko', koja je ostvarila impozantne reakcije kod publike, Emelin je posljednji dan mjeseca aprila rezervisao za još jednu novu pjesmu koja je, za one koji su imali priliku da je poslušaju, već označena kao svadbarski hit.