UBIO SE ŠABANOV SIN, PUCAO SEBI U GLAVU: PORED NJEGA PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO

Nakon što je Šaban Šaulić, kralj narodne muzike tragično izgubio život, saznalo se da se prošle godine navodno sin koga nikada nije upoznao upucao u glavu, a sve je otrkio njegov prijatelj iz Amerike.

Pismo navodnog Šabanovog sina

– Gospodine Šabane, ne znam kako da počnem ovo pismo i ne znam kako da vam se obratim. Pišem vam iz daleke Amerike, iz Kolorada, odande gdje ste nekada davno upoznali jednu Anu. E pa ja sam njen sin, i vaš sin.

Instagram

Ne želim da mislite da vam se javljam zato što mi nešto treba od vas, imao sam potrebu samo da vam kažem da sam živ, zdrav i da postojim. Ništa vi niste krivi, ja vama ništa ne zameram,. Molim vas da mi oprostite ako sam vas uznemirio. Htio sam samo da vam se javim. “Sve najbolje, tato”!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RODITELJSKA KUĆA U TUZLI OD DANAS NA RASPOLAGANJU RODITELJIMA I DJECI...

0
Roditeljska kuća u krugu Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Tuzli, kojom upravlja Udruženje „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH“, danas je otvorena uz prigodnu svečanost u okviru manifestacije „Dani vakufa 2024“, koju Vakufska direkcija Islamske zajednice u BiH tradicionalno organizira već 12. godinu zaredom.