KĆERKA POPULARNOG BH. PJEVAČA POZIRALA SA DUBOKIM DEKOLTEOM: DA LI JE PREPOZNAJETE?

Una Čolić, kćerka poznatog pjevača Zdravka Čolića veoma je aktivna na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, gdje svakodnevno dijeli svoje fotografije

Što zbog oca, što zbog atraktivnog izgleda, Una ima 35.000 pratioca.

Fotografijama u crnoj mini suknji i topiću istaknula je svoju figuru i dekolte dok je kosu podignula u rep.

Mediji su do sada objavili kako je Una završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, te da je u to vrijeme imala i svog vozača.

Prije toga je završila osnovnu školu u obrazovnom centru, a istu je pohađala i njena mlađa sestra Lara. Zdravko Čolić oženio se 2001. godine s Aleksandrom s kojom je dobio dvije kćerke – Unu Zvezdanu i Lauru.

  • Šta znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo porodično na aerodromu da nas fotografiraju, ali da se namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija kćerka kad vidi da se slikaju njene vršnjakinje i izlaze u novine, kaže da njoj to nije važno. Ali, danas kada neko nešto lajka, e onda im je drago – šaljivo je rekao popularni Sarajlija za “Blic”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GLAVNI IMAM MIZ GACKO: SVJEDOCI SMO DIZANJA TENZIJA! O NAPADU SE...

0
Sadet efendija Bilalić, glavni imam MIZ Gacko najoštrije je osudio napad na kuću bošnjačkih povratnica u naselju Gračanica u Gacku.