OSTAVILI SU JE U SIROTIŠTU, OCU JEDNU STVAR NIKAD NEĆE OPROSTITI: EVO KO SU RODITELJI VESNE ĐOGANI KOJI SU JOJ ZAGORČALI ŽIVOT

Iako sada živi život o kakvom je oduvijek maštala, pjevačica Vesna Đogani odrasla je u veoma teškim životnim okolnostima, ali nikada nije krila odakle je potekla.

U više navrata prisjećala se teškog odrastanja u siromaštvu i jakih udaraca koje je doživjela kao dijete, a posebno je traga ostavilo to što je otac Vesne Đogani napustio porodični dom po njenom rođenju.

Kako Vesnina majka nije imala dovoljno sredstava za odgajanje djeteteta bila je primorana da zbog nemaštine kćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj, a pjevačica nije tajila da je vrijeme provedeno u toj ustanovi i te kako bolno.

Njenu tešku životnu priču pročitajte NA OVOM LINKU.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE