POSTAO SAM DEDO MOGA BRATA, A OČUH SVOME OCU: NI TAMO, NI VAMO SA OSMANOM DŽIHOM

Kada smo dolaskom ljeta tek pomislili da je situacija sa koronavirusom „riješena stvar“ saopćili su nam da dolazi drugi val.

U drugom valu nažalost sve je više zaraženih, građani su u panici zbog neizvjesnosti. Stres, briga, i borba protiv destruktivnih informacija, sve to najbolje ste podnosili u „prvom valu“ sa našim humoristom Osmanom Džihom.

Džiho je sa vama i u “drugom valu” nastojeći olakšati vam ovaj teški period.

Sve je više onih koji se zanimaju za njegov rad, koji ga prate na zvaničnom YouTube kanalu, Facebooku, Instagramu…

Džiho je uz izmišljene likove nasmijavao u najtežim trenucima stanovništvo Bosne i Hercegovine ali i regiona.

Večeras je Mirsada dobila pismo iz Njemačke koje mnogo otkriva, ali i saznaje kako srediti stalni boravak u toj državi. U novom videu saznajemo i šta rade Bosanci kako bi sredili boravak u  Njemačkoj.

U pismu Salke iz Njemačke izmeđuostalog piše: Moj je babo zvani otac  već je udovac.A ja kao malac bio sam samostala. Ja sam se oženio s udovicom  koja je imala papire ovdje u Njemačkoj i koja je imala kćerku odraslu. Moj babo se zaljubi u kćerku moje žene i nju ti oženi tako je moja žena postala punica  moga babe… Tako je postao i dedo svog brata ali i očuh svome ocu.

Šta je to još bilo u pismu pogledajte video u nastavku.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE