RAMAZANSKI PROGRAM: STUDENTI FIN-A O BICI NA BEDRU

Hayat TV, najpoznatiji bh. brend, s posebnom pažnjom čuva i promoviše tradiciju i kulturu naše zemlje, jer je to važan dio naše misije.

Ništa manje važno jeste ukazati, prepoznati i usmjeriti našu mladost da nastavi raditi, voljeti, čuvati i promovisati naslijeđene vrijednosti.

Stoga je Hayat TV, u saradnji s Islamskom zajednicom u BiH i Fakultetom islamskih nauka u Sarajevu, u okviru ovogodišnjeg Ramazanskog programa pripremio i poseban sadržaj koji vode i uređuju mladi studenti FIN-a u Sarajevu.

Tokom mubarek mjeseca ramazana predstavnici nove generacije naših mualima govore o odabranim temama koje su mladim ljudima najinteresantnije. Tako će današnja emisija posebnu pažnju posvetiti jednom od najvažnijih događaja u historiji islama – Bici na Bedru, te snažnim porukama njenog ishoda. Kamber Kamberi će u okviru današnjeg promišljanja studenata FIN-a govoriti o temi “Bitka na Bedru: Snagom mladosti protiv negativnih pojava u društvu”.

Iznimno važna tema sa svježim pogledom mladih i posvećenih studenata koju ne smijete propustiti jer Hayat TV vjeruje u budućnost naše zemlje, njenu mladost, energiju i znanje.

(Bojan Zec Filipović)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE